четвъртък, 23 декември 2010 г.

Солен кекс

Продукти:
4 яйца
1 ч.ч. кисело мляко
1/2 ч.ч. олио
1 пакетче бакпулвер
2 ч.ч. брашно

За плънката:
1 ч.ч. от следните ситно нарязани продукти:
колбас
натрошено сирене
сварено яйце
кисели краставички
моркови
маслини
сусам и кашкавал за поръсване

Продуктите за кекса се смесват добре, добавя се и разбърква плънката.
Сместа се изсипва във форма за кекс и се пече в предварително загрята фурна.
Десет мин преди готовност се наръсва със сусам и настърган кашкавал.
Сервира се студен.

Източник:сп. Кулинарен журнал

Няма коментари:

Публикуване на коментар